Kövess minket

Aztaa

Több mint 2,5 millió forintot ért Britney Spears 4 lila virágot ábrázoló vízfestménye

KEVÉS!

Megosztva

Forrás:

Britney Spears egy igazi multitálentum. Énekes, táncos, és most már befutott festő is. Befutott olyan értelemben, hogy nemrég sikerült elpasszolnia egy a szabadidejében összerakott festményt, potom 10 ezer dollárért. 

Az egész egy Insta poszttal kezdődött, melyen művészünk egy maratonból visszatért angyalként dolgozik a legnagyobb nyugalomban mesterművén. Britney koncentrációjához idilli környezet dukál, tehát helyszínnek egy gyönyörű kastélyi kertet választott, miközben Mozart adja a háttérben az inspirációt. A videóban a készülő műre is vethetünk egy pillantást, mely két részből áll, egyik oldalon kék és lila virágok helyezkednek el, míg a jobboldalt egy színes absztrakt csoda tölti ki.

[instagram]BaMu4zTlqez[/instagram]
A mű természetesen aukcióra kívánkozott, pláne miután létrejöttét közel 5 millióan látták Instán. Az énekesnő fel is ajánlotta a Vegas-i lövöldözés áldozatainak családtagjait segítő Vegas Cares szervezetnek, hogy értékesítsék a festményt, amiért végül 10 millió dollárt ajánlott az a Robin Leach nevű angol úriember, aki eredendően leszervezte az aukciót.

Reméljük méltó helyre kerül a mű.

[instagram]BbIX-QXl5Ek[/instagram]

(HS)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés