Kövess minket

Stílus

Több mint 3 millió dollár értékben foglaltak le hamis Dior x Nike Air Jordan 1 lépőket Texasban

Rég sold out, de így is nagy rá a kereslet.

Megosztva

Forrás:

Az amerikai határőrség több millió dollár értékben foglalt le hamis sneakeret Texasban. A szállítmány Hongkongból érkezett, a célország pedig Mexikó lett volna, de az amerikai hatóságok lekapcsolták a kamu árut. A rakomány összesen 1800 pár Dior x Nike Air Jordan 1 lépőt tartalmazott, pontosabban azoknak igen gagyi mását.

A Dior 1 cipőkért 2 ezer dollárt kértek a megjelenésükkor, így a teljes csomag összértéke a 3,6 millió dollárt is elérheti, és ebbe akkor még a használtpiacon forgó, 10 ezer dolláros StockX eladásokat nem is számítjuk bele. A határőrség kiemelte, hogy a cipők kifejezetten rossz minőségűek voltak, a csomagolás sem stimmelt, így aztán nem kellett sneakerheadnek lenni ahhoz, hogy az ember kiszúrja, kamukról van szó.

Forrás: cbp.gov

A szállítmányban a Dior 1 sneakerek mellett további kamu Nike és adidas lépők is voltak, persze a kötelező fake Yeezykkel. Összesen 60 dobozt foglaltak le, melyekre azt írták, hogy „golf labdákat” tartalmaznak. Az elkobzott cipők összértéke a 4,3 millió dollárt is elérheti.

Forrás: cbp.gov

Forrás: cbp.gov


(Highsnobiety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük