Kövess minket

Stílus

Több mint 5 millió ember akarta megkaparintani a Dior x Air Jordan 1 OG cipőt

De a luxi lépő limitált darabszámban készült.

Megosztva

Forrás:

A valaha megjelent egyik legdrágább Air Jordan cipőt, a Dior x Air Jordan 1 OG-t iszonyatosan hype vette körül, és ez azon is meglátszik, hogy mennyien meg akarták szerezni a luxus lépőt.

A Hypebeast cikke szerint több mint 5 millió ember jelentkezett arra a sorsolásra, ahol a limitált kollab lépőre lehetett jelentkezni, akár high-top, akár low-top formában. Összesen 8000 párt gyártottak eladásra, tehát a beszerzése nem volt egyszerű, kivéve persze ha csak nem „világhíres rapper” a foglalkozásunk.

A Dior x Air Jordan 1 OG beszerzésére június 25-én lehetett jeletkezni, mindössze pár óráig egy külön erre kialakított weboldalon. Kilenc óra alatt kiválasztották a nyerteseket, akiket július 2-án értesítették. A 8 ezer eladott páron túl a Dior még 5 ezer másik párt gyártott, melyeket a VIP vevőkörüknek passzoltak le, így aztán összesen 13 ezer pár létezik a lépőből, high és low top verziók együttesen.

A cipőket stílustól függően 2000 és 2200 dollár között lehetett beszerezni, ami forintban 630 és 700 ezer körül mozog, de a használtpiacon ennek a sokszorásáért árulják a sneakereket, van amelyiket 10 ezer dollár körül.

(Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük