Kövess minket

Bulvár

Több száz fős tüntetésen álltak ki Meek Mill mellett, az őt elítélő bíró pedig már az FBI látószögébe is bekerült

Rick Ross is beszédet mondott.

Megosztva

Forrás:

Több százan gyűltek össze Philadelphiában, hogy támogatásukról biztosítsák Meek Mill-t, és felemeljék a szavukat az általuk túl erősnek titulált bírósági ítélet ellen. A rappert még előző héten ítélte 2 év börtönre egy helyi bíró, miután Meek többször is áthágta a próbaidejére vonatkozó szabályokat. Az ítélet ellen azóta JAY-Z, Rick Ross, YG, T.I. és sokan mások is felszólaltak.

Meek rajongói és támogatói a philadelphiai bíróság előtt gyülekeztek, és kántálták a rapper “Dreams and Nightmares (Intro)” című számát. A tiltakozáson később Rick Ross is megjelent, és beszédet is mondott. 

Azért vagyok itt, hogy támogatásomról biztosítsam Meek Mill testvéremet. Azt kell, hogy megértsétek, hogy ha Meek kell ahhoz, hogy figyelmet irányítsunk az ilyen döntésekre, akkor őt fogjuk felhasználni, mert ezzel sok hasonló ember érdekében beszélünk.

[twitter]https://twitter.com/IamAkademiks/status/930212270088556545[/twitter]
[twitter]https://twitter.com/IamAkademiks/status/930213112619380736[/twitter]
Szintén részt vett a tüntetésen több sportoló, köztük helyi kosárlabdázók és amerikai futball játékosok is. Közben állítólag az FBI is elkezdett vizsgálódni az ügyben. A Page Six információi szerint a büntetést kiszabó bírónőnél felmerülhet a részrehajlás gyanúja, és a hatóságok már közel egy éve figyelemmel kísérik a Meek ügyet. A vizsgálat tényét egyelőre nem erősítették meg Meek szóvivői.

(Fader)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.