Kövess minket

Hiphop

Több száz kiadatlan rock dala van Juice WRLD-nek – állítja a producere

Megosztva

Juice WRLD már több mint 3 és fél éve nincs köztünk, de a zenei megjelenésein ez egyáltalán nem érződik. Két posztumusz nagylemez mellett Juice folyamatosan szerepel a legforróbb artistok zenéin, legutóbb például Lil Durk és Young Thug új lemezein tűnt fel, és ezek csak a legfrissebb példák. Lil Uzi néhány metálosabb próbálkozása után egy-egy rajongó frusztrációját fejezte ki Twitteren, hogy bezzeg, ha Juice köztünk lenne, biztos nem csinálna ilyen zenét, nem követné ezt a trendet, de a rapper egyik producere, Nick Mira pont az ellenkezőjét állítja.

„Juice-ra nagy hatással volt a punk, rock, alternatív, emo zene. Természetes volt számunkra, annyi különbséggel, hogy rap és pop formában fejeztük ki. Juice zenéi műfajok keveréke, mely egy új hangzást hozott létre. Több száz kiadatlan rock dala van a fiókban, a legkülönbözőbb alműfajokból.”

Tekintve, hogy a harmadik posztumusz album, a The Party Never Ends még mindig készülődik, nem lepődnénk meg, ha végül felkerülne rá pár rockosabb téma a sok kiadatlan zene közül.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés