Kövess minket

Hiphop

Többen földre buktak a félelemtől Eminem manchesteri koncertjén, ahol igazinak tűnő fegyver hangeffektet használtak

Egyesek azt hitték, tényleg a közönségbe lőttek.

Megosztva

Forrás:

Eminem volt az egyik főfellépő a hétvégén megrendezésre került, manchesteri Bonnaroo fesztiválon, a rapper koncertje rendben lezajlott, de volt egy pont, ahol többen megreméltük a közönség tagjai közül, mivel azt hitték közéjük lőttek. 

A szombat esti fellépésen a detroiti MC 2000-ben megjelent, „Kill You” című száma zárult egy pisztolydörrenéshez hasonlító hangeffekttel, amit többen igazinak hittek. Twitteres beszámolók szerint volt aki rögtön a földre rogyott ijedtében, mert azt hitte, hogy a Las Vegas-i Route 91 Harvest fesztiválhoz hasonlóan itt is valaki a közönségbe lőtt.

[twitter]https://twitter.com/Eminemreviv1/status/1005671400412098560[/twitter]
Eminem egyik szóvivője a Billboard-nak elárulta, nem fegyver hangeffektet használnak, hanem egy pirotechnikai eszközt, ami egy nagy dörrenést eredményez. A szóvivő továbbá elmondta, hogy ez az eszköz bevett szokás a koncerteken, és eddig még senki sem panaszkodott, legalábbis mostanáig. Volt olyan rajongó, aki kiemelte, hogy Eminem már hat éve ezzel a hanghatással zárja a „Kill You” című dalát élőben, tehát ez nem újdonság a részéről.

(Billboard)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés