Kövess minket

Aztaa

Tökéletes bűntény? Ugyan, ez csak két balfácán!

Van egy jótanácsunk, ha művészeti galériákba jársz lopni semmiképp se hagyd a neved, és a telefonszámod a vendégkönyvben!

Megosztva

Palm Beach County Jail
Fotó: Palm Beach County Jail

A floridai rendőrség vasárnap őrizetbe vett két fiatalt, Megan Ohara-t (24), és David Ziskoski-t (19) Palm Beachen. A gyanú szerint a páros ellopott egy gyűrűt és egy karláncot a helyi ICFA Gallery-ből. Az ékszereket Attila JK nevű művész tervezte és értékük meghaladja a 6000 dollárt. A fiatalok besétáltak a galériába, ahol nagy tömeg volt jelen, ezért könnyedén Ohara retiküljébe tudták rejteni a karláncot és a gyűrűt. A helyszínen tartózkodott a ICFA tulajdonosa és maga Attila JK is.

Ami a történetet igazán érdekessé teszi, hogy kultúremberekről lévén szó, a tolvajok írtak pár bejegyzést a galéria vendégkönyvébe is. Hogy miket írtak? Semmi különöset. Csupán pár kamu email címet, mint például „wedidnttakeit@gmail.com” (nem mi vittük el), de beleírták a hölgy vezetéknevét is, mellé pedig biztos, ami biztos alapon még a telefonszámát is odabiggyesztették. Ha ez nem lenne elég, a rablók, egy női arcot ábrázoló festményre is ráírták, hogy „Meg”. A kép szomszédságában egy péniszről készült műremek függött. Sajnos arra nem került rá a „David” név, pedig az lett volna igazán telitalálat. Persze, csak szerintünk.

A párost hamar elkapták – ennyi információ birtokában ez még Torrentének is ment volna -, akik elismerték tettüket. Mármint a firkálgatást és a lopást is. Azzal védekeztek, hogy nem tették volna el az ékszereket, ha tudják, hogy ilyen értékesek.

Mindeközben Bonnie és Clyde forog a sírjában…

(sunsentinel.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés