Kövess minket

Aztaa

Töltött káposztába rejtett fűvel próbált börtönben lévő unokájának kedveskedni a 82 éves néni

De lebukott és most szökésben van.

Megosztva

Forrás:

Egy 82 éves nagymama lett Románia legidősebb körözött személye. A néni bűne az volt, hogy megpróbált füvet csempészni a börtönben csücsülő unokájának, akit jogosítvány nélküli vezetés miatt kaszliztak be. Az Elena Mladin nevű hölgy töltött káposztába rejtette a drogot, de az étel fennakadt a kóter rutinellenőrzésén, így az sosem jutott el az éhes unokához – írja az Euronews.

Az eset még 2014-ben történt, de nem sokkal később egy házkutatás során 2 kiló marihuánát találtak az idős nő házában. A zöld a hölgy konyhai fém kályhájában volt elrejtve. A nénit azóta többször megpróbálták beidézni a bíróságra, de mint kiderült, elszökött Ausztráliába. Saját bevallása szerint egészségügyi gondokkal küzd, és nem is tervez visszatérni Romániába, ezért távollétében először 4 év börtönre ítélték, majd egy fellebezés után ezt 2 évre csökkentették, mivel a néni büntetlen előéletű. 

A füves kukta kiadatása mindenesetre nem lesz egyszerű, mivel még az ausztrál hatóságok saját jogi procedúráján is át kell mennie.

Forrás: Román rendőrség

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük