Kövess minket

Hiphop

Tom Hanks fia kijelentette, hogy az idei a fehér srácok nyara lesz, majd egy rap számot is írt hozzá

Megosztva

Tom Hanks hófehér, de néha valamiért jamaikai akcentussal beszélő, kigyúrt fia, Chet Hanks nemrég azzal állt elő, hogy kijelentette egy videóban, hogy ez a nyár a fehér srácok nyara lesz. Ez elsőre kissé rasszista kijelentésnek is tűnhet, de Chet a Megan Thee Stallion „Hot Girl Summer” parafrázisát rögtön azzal árnyalta, hogy állítása szerint ő nem a Nascar-fanatikus, Trump szavazó fehérekre gondolt, hanem az olyanokra, mint Jack Harlow, Jon B., vagy épp ő maga. Röviden: olyan fehérekre, akik tisztelik a fekete kultúrát. Későbbi videóiban azt is hozzátette, hogy nincs fehér srác nyár, csak ha minden más rassz is jól érzi magát a bőrében.

Kijelentéséből elég hamar mém lett, egyesek Chet karakterén nevettek, ami valljuk be, eléggé eltér a közönségkedvenc apjáétól, míg mások a fehér srác nyár kijelentését figurázták ki. Chet mindenesetre azonnal pénzre váltotta a hirtelen jött figyelmet, először „White Boy Summer” pólókat és pulcsikat kezdett árulni, majd miután érezte, hogy ezt az egészet könnyen kiforgathatják egyes rasszista érzelmű emberek, hozzádobott más bőrszíneket is, tehát már tervben van a „Black Queen Summer”, „Latina Queen Summer”, „Asian Boy Summer”, és még sok minden más.

Emberünk jelenleg már ott tart, hogy a korábban (joggal) hátrahagyott rap karrierjét is felélesztette, természetesen egy „White Boy Summer” című dallal, melyhez egy rázkódó fenekekkel teli klip készült.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés