Kövess minket

Bulvár

Tom Hanks jó arc!

Ritka az ilyen sztár, ez biztos.

Megosztva

Tom HanksFotó: Getty / Europress

Mindannyian emberek vagyunk, és hibázunk. Néha elhagyjuk a kulcsunkat, személyi igazolványunkat, útlevelünket, és néha ránk mosolyog a szerencse és egy jóakarónk megossza a Facebookon és visszakerül hozzánk. Tom Hanks ismét bebizonyította, hogy irtó jó fej, ugyanis híresség létére hasonló kedves dolgot tett.

Egy lány, bizonyos Lauren elhagyta a diákigazolványát, Tom megtalálta, és megosztotta a Twitterén, hogy az irodájában bármikor átveheti. A tweetet rövid időn belül több ezren megosztották, és 10 ezer kedvelést is kapott a Forrest Gump sztárja. Azt nem tudjuk, hogy a lány visszakapta-e a kártyáját, viszont reménykedünk abban, hogy legalább készít egy selfiet a híres jóakarójával.

Tom Hanks mindig is a kedves és szerethető sztárok közé tartozott. Nemrégiben járta be az a fotósorozat a világot, amikor egy igen csak ittas fiatalemberrel készített közös képeket, majd haza is vitte. Márciusban azonban ő is elveszítette a hitelkártyáját, amit egy Tony nevű fiatalember juttatott vissza hozzá. Ezt szintén a Twitteren köszönte meg, úgyhogy valószínű ezért választotta ezt a felületet Lauren kártyájának megosztásához.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.