Kövess minket

Bulvár

Tom Hardy: Persze, hogy férfiakkal is volt szexuális kapcsolatom

Megosztva

A férfiasság egyik földi megtestesítője, Tom Hardy bevallotta, hogy fiatalon nem volt annyira heteró, mint amennyire most sokan annak gondolják.

A 43 éves színész jelenleg boldog házasságban él feleségével, Charlotte Riley-vel, egyik előző barátnőjétől pedig kisfia is született, de a sztárságát megelőző időszakban sok mindent kipróbált, és kísérletezgető korszakában férfiakkal is ágyba bújt. A Daily Mail kérdésére, miszerint volt-e valaha szexuális kapcsolata férfival, az alábbit válaszolta:

„Fiatalon? Persze, hogy volt, elvégre színész vagyok. Sok mindent és mindenkit kipróbáltam. Imádom a fizikális közelség minden formáját, de most hogy a harmincas éveimben vagyok, már nem annyira vonz ez. Eleget kísérletezgettem, de ettől még szükségem van a férfiakkal való kapcsolatokra, különösen a meleg férfiakkal való kapcsolatokra. Ők megértik például a cipők iránti rajongásom. Rengeteg nőies tulajdonságom van, miközben sok meleg férfi nagyon maszkulin.”

Tom Hardy korábban a Guy Ritchie rendezte Rock’n’Rolla-ban már alakított meleg gengsztert, de általában elég maszkulin szerepeket osztanak rá, amit egy korábbi interjúban már furcsált. „Rengetegen mondják, hogy férfias vagyok, de én nem érzem ezt. Inkább nőiesnek mondanám magam, imádok férfiakkal lógni, de mindig kicsit kivülállónak éreztem magam, lehet, hogy a maszkulin jegyeim pont ennek a túlkompenzálása”

(Daily Mail)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés