Kövess minket

Aztaa

Tombolán nyert egzotikus szállodát egy ausztrál férfi

Egy ausztrál férfi lett a tulajdonosa annak a mikronéz-szigetvilági szállodának, amelyet eladói világméretű tombolán hirdettek meg.

Megosztva


A 16 szobás üdülőhelyet Kosrae szigetén egy új-dél-walesi férfi nyerte meg, aki 49 amerikai dollárt fizetett a tombolajegyért.

A kicsiny hotelt a Salamon-szigetektől északra fekvő Kosrae-n az ausztrál Doug és Sally Beitz 1994-ben építette, ám most már vissza akarnak térni hazájukba, ezért az üdülőhely eladása mellett döntöttek. A tombola ötletével egyik fiúk állt elő. Beitzék úgy vélték, hogy legalább 50 ezer jegyet kell eladni, ahhoz hogy pénzügyileg sikeresek legyenek.

A sorsolás előtt Doug Beitz arról beszélt, reméli, olyasvalaki lesz a nyertes, aki szereti a meleget, és szeret új emberekkel találkozni a világ minden pontjáról.

A Facebookon kedden közzétett videoüzenetükben jelentették be, hogy a tombola nyertese a 44 980-as sorszámú jegy tulajdonosa, egy bizonyos Joshua Ausztráliából, akinek kilétét nem fedték fel.

Az ausztrál férfinek egy teljesen adósságmentes, 20 éves haszonbérlettel bíró szálloda kerül a tulajdonába, amelyhez étterem és számos gépkocsi, kisbusz is tartozik. A hotel igen népszerű a horgászok és a búvárok körében.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés