Kövess minket

Hiphop

Tömegverekedéssel ért véget Pusha-T torontói fellépése

És Drake lenne a felbujtó?

Megosztva

Forrás:

Pusha-T először látogatott el Drake szülővárosába, Torontóba azóta, hogy a nyár folyamán hosszú heteken keresztül mardosták egymást a világhálón minden lehetséges eszközt bevetve. Pusha koncertezni ment Kanadába, de mint később kiderült, a helyi erők közül néhányan egyáltalán nem látták szívesen a Daytona című lemezével turnézó rappert. Nagyjából a szettje közepén járhatott, amiből nem hagyta ki a Drake-et támadó, The Story of Adidon és az I Don’t Like trekkeket sem, amikor a nézőtérről festéket (!), vizespalackokat, valamint söröspoharakat kezdtek hajígálni a színpadra.

A virginai rapper viszonylag hamar megelégelte a dolgot, pillanatok múlva leviharzott a színpadról. Még éppen időben tette, hárman ugyanis feljutottak a színpadra, majd összecsaptak Pusha biztonsági személyzetével. Ezalatt már a sorokban is kitört a bunyó, a még nagyobb káoszt elkerülendő a szervezők jobbnak látták kihívni a rendőröket.

[twitter]https://twitter.com/Meauxses_/status/1065089101387493376[/twitter]
Az egyenruhások nagy számban érkeztek meg a helyszínre, bár addigra némileg már csillapodtak az indulatok. Pusha később visszatért a színpadra, de nem zenélni, hanem hogy Draket kiálltsa ki bűnbaknak. Szerinte ellensége 200 jegyet vett a showra, csak azért, hogy aztán az emberei balhét csináljanak.

Ezt persze lehetetlen lenne bebizonyítani. Egy azonban biztos, Pusha valószínűleg jódarabig messziről elkerüli Kanadát.

(USA Today)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés