Kövess minket

Aztaa

Tony Hawk szerint Hopsin a legjobb deszkás az amatőrök között

És a legjobb rapper a deszkások között.

Megosztva

Forrás:

Két héttel ezelőtt majdnem sírva fakadt Hopsin az örömtől, amikor is Eminem, Kamikaze című albumán szembejött vele pár, őt éltető rímpár. Annyira meglepte a dolog, hogy hirtelen felindulásból egy Insta videóban bejelentette, stúdióba vonul és összehoz egy új lemezt. Nem tudni, hogyan haladnak azóta a munkálatok (ha elkezdődtek egyáltalán), de hogy Hopsin ismét felhőtlenül boldog, arra akár mérget is vehetünk. A 33 éves rappert ugyanis „önhibáján kívül” megint megdicsérték, ezúttal maga a gördeszka király, Tony Hawk-tól jöttek az elismerő szavak.

Történt, hogy a minap a TMZ riporterei megkérdezték a visszavonult extrém sportolót arról, kit tart a legjobbnak a nem profi deszkások közül. Hawk némi agyalás után Hopsin nevét dobta be, mondván, azok közül, akikkel már korábban nyomta valamikor, mindenképpen a rapper a legkirályabb, hiszen még a tripla heelflipet is simán beadja.

Hopsin amúgy 12 éves kora óta deszkázik, és hogy mennyire nem a levegőbe beszélt Hawk a tudását illetően, azt az alábbi videó is bizonyítja.

[vembed youtube=”Ycs6Xtp79-Q” ]Ennek második felében Lil Wayne látható, aki szintén deszkázik, méghozzá nem is rosszul.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés