Kövess minket

Elektronikus

Top 10 Boiler Room fellépés 2015-ből!

Mindenki kedvenc streaming oldala ebben az évben is megállíthatatlanul szállította az emlékezetes fellépéséket. Összeválogattuk nektek a top 10 legjobbat 2015-ből.

Megosztva

10. Sunn O)))

Mi ez? Hol a dj pult? Várjunk csak…ez metál?” – gondolták egyöntetűen azok, akik a Boiler Room-ot csak az elektronikus szettek miatt nézik. Az amcsi drone metál banda viszont ennek ellenére biztos sok új rajongót szerzett ezzel az atmoszférikus fellépésükkel.
[vembed youtube=”fzVpcVJsOBg” ]

9. Action Bronson

Bronsolino koncertjei mindig energiával teliek, de egy pár akciókamera segítségével ebben az évben bárki átélhette, milyen lehet a nagydarab amerikai rapper szövegelését izzadtságszag-közelségből hallgatni. Italok és emberek borulnak egyszerre ebben a vad félórában.
[vembed youtube=”vVNOuxir3XA” ]

8. Panteros666

Ilyet se sokat láthattunk az évben. Vannak stílusok, amik lényegesen alulprezentáltak a streamekben, és a happy hardcore egyike ezeknek a kevés szeretet kapó stílusoknak. A francia Panteros666 bemutatta, hogy bár lehet valami trash (még a random operatőri munka is amatőr), de mennyire élvezetes is tud lenni közben.  
[vembed youtube=”zxGDVtUjJUE” ]

7. Awful Records

Tavaly, ha a rapről volt szó, akkor az egyértelmű kiindulópont Atlanta volt. Olyan fontos origója lett ez a hip-hopnak manapság, hogy felnőtt egy olyan generáció is, akik egy egész kiadót építettek a progresszív és kísérletező rapzenére. Természetesen arról az Awful Recordsról beszélünk, akik idén egy 2 és fél órás videóban verették egy ház hátsó kertjében. A kiadó fontosabb előadói mind fellépnek benne, naivan amatőr, de annyi szív van benne, hogy elnézzük.
[vembed youtube=”WAIfPCnHxkc” ]

6. Daniel Avery

Ez a szett csak részben köszönheti Daniel Avery sötét de kiváló technojának a helyezést. Nem-nem van itt valami sokkal egyedülállóbb. A 20. percnél ugyanis a szinte vaksötét klubban, bemozog egy lány Daniel mellé, és a rezzenéstelenül arccal játszó dj mellett végig az év  legviccesebb mozgásait produkálja. A kommentszekció fele a lány fura táncmozdulatairól szól, ha pedig levesszük a hangerőt egy igazi Kabuki előadás részesei lehetünk, akkora a kontraszt a két ember között.
[vembed youtube=”j6rpkyHEnzk” ]

5. Dixon

Nem hagyhattuk ki a Resident Advisor DJ szavazásán idén is első helyen végző Dixont. A spanyol kolostorban felvett szett sosem engedi el a hallgató kezét, amint elkezdünk rá veretni, Dixon azonnal visszahúz egy művészibb számmal, egy igazi tanár az ember.
[vembed youtube=”7LU18BJunVk” ]

4. Project Pablo

A kanadai producerről már korábban is írtunk, ahol szintén felemlegettük a Boiler Room-os fellépését, ami egyszerre zseniális és közben vészesen alulértékelt. Egyértelműen az év legjobb chill válogatása pszichedelikus vizuállal.
[vembed youtube=”9GGcccH6Edc” ]

3. Nina Kraviz

❤️ Acid ❤️ Nina ❤️ inges srác a háttérben ❤️
[vembed youtube=”YIcbIIHcx44″ ]

2. Sebastian Mullaert

Sebastian Mullaert elő technoja képes elérni azt, hogy ha lenne a Youtubeon automatikus ismétlés gomb, akkor veszélyes lenne itt megnyomni, ugyanis kómáig hallgatnánk. Egységes, elszálló techno utazás ez, ami néha úgy tűnik sosem ér véget, ezért olyan fájdalmas, mikor mégis megtörténik.
[vembed youtube=”4Nye5LAhZmA” ]

1. Solomun

Az első Solomun Boiler Room mix hatalmas sikereket futott igen rövid idő alatt, és nem véletlenül. A festői Tulumban felvett szett jelenleg a harmadik legnézettebb BR videó, pedig alig 9 hónapja lett feltöltve. A legkönnyebben úgy lehetne jellemezni, hogy ez a mix maga az arany középút: táncos, művészien összerakott house a mestertől.  
[vembed youtube=”bk6Xst6euQk” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés