Kövess minket

Stílus

Top 5 őszi trend New York-ból

Véget ért az első a négy nagy divathét közül, a New York Fashion Week, s mialatt a kifutókon a legújabb tavaszi-nyári kollekciók bemutatói zajlottak, az utcai divat az őszi trendeket vonultatta fel. Lássuk, mit leshetünk el a New York-i divatból!

Megosztva

sportos sikk

1. Sportos sikk

Lehet, hogy az esti partikon a cipősarkak magasságában a felhőkarcolókéval vetekszik, nappal viszont sokan szavaznak inkább a kényelmesebb cipőkre New York-ban. Viselj te is bátran sportcipőt a hétköznapokon egy csinosabb ruhához!

kantart fel

2. Kantárt fel!

Úgy látszik, kitart a kantáros nadrágok és overallok divatja, mert mindenféle változatban láthattuk őket a divathéten: a jó időben még kihasználhatod ezt a ruhadarabot!

let it rock

3. Let it rock!

Bőrdzsekik, bakancsok, gitármotívum, szegecses cuccok, szaggatott farmerek – a vagány, rockos stílus átvette az uralmat az őszi divatban!

uzenet a ruhan

4. Üzenet a ruhán

Ha mondani akarsz valamit, mondjad hangosan – avagy írd ki nagy betűkkel a ruhádra, hirdették a New York Fashion Week vendégei. Csak olyasmi legyen, amivel tényleg azonosulni tudsz!

vallvillantas

5. Vállvillantás

A haspólókat őszre felváltotta a vállat szabadon hagyó felsők divatja, ami sok tervező tavaszi-nyári kollekciójában is helyet kapott, így ebből a trendből még biztosan sokat fogunk látni az utcákon! Kifinomult, szexi és játékos, csak egy jó pántnélküli melltartót szerezz be hozzá!

Képek: YoungJun Koo (New York Magazine: The Cut), Tyler Joe (ELLE), Tommy Ton, Phil Oh (Vogue)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés