Kövess minket

Film

Törölte a Comedy Central egy animációs sorozatának azt az epizódját, amelyben Kobe Bryant lezuhan helikopterével, majd felrobban

Amikor készült még nem érezték cinkesnek.

Megosztva

Forrás:

Kobe Bryant halálát követően futótűzként kezdett terjedni az interneten a Comedy Central Legends Of Chamberlain Heights című animációs vígjátéksorozatának egyik, 2016-ban bemutatott epizódja, helyesebben annak egyik jelenete, melyben a Los Angeles Lakers néhai játékosa lezuhan a helikopterével, majd pár közepes poénnal később felrobban.

A csatorna vezetői hétfőn kegyeleti okokra hivatkozva törölték a teljes epizódot honlapjukról, miközben a sitcom készítői Twitteren kérték meg követőiket, hogy legyenek tekintettel a hozzátartozókra, és ne osszák meg többször a videót.

[twitter]https://twitter.com/LegendsofCH/status/1221546545742397440[/twitter]

A Legends Of Chamberlain Heights-ot egyébként két, mérsékelten sikeres év után levették a műsorról, Magyarországon speciel be sem mutatták.

Nem ez az egyetlen halálos jóslat, ami történt, 2012-ben például egy @dotNoso nevű Twitter felhasználó írt arról, hogy Kobe helikopter balesetben fog meghalni. A tweetje természetesen a baleset után viral lett, pedig nem Nostradamus ő, csak egy akkori újsághírre reagált, amiben Kobe gyakori helikopterutazásairól volt szó.

[twitter]https://twitter.com/dotNoso/status/268466325842694144[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés