Connect with us

Események

Törölték Nicki Minaj és Future “NICKIHNDRXX” turnéjának amerikai állomásait

Ajjaj.

Published

on

Forrás:

Nicki Minaj és Future közös turnéja, mely februárban Magyarországot is érinti, nem indul valami fényesen, talán azért, mert el se indul egy jó darabig. A NICKIHNDRXX névre keresztelt koncertsorozat szeptemberben startolt volna Amerikában, hogy utána jövőre Európába érkezzen a páros. Most viszont bejelentették, hogy az amerikai része a turnénak törlésre kerül.

A kiadott sajtóközlemény szerint Minaj úgy döntött, hogy újragondol pár dolgot a turnéval kapcsolatban, és még több időt akar tölteni a próbákkal, hogy a rajongók az énekesnő legjobb előadását láthassák. Ha ez egy kicsit kamuszagúnak tűnik, akkor a Page Six infói csak még jobban azzá teszik, a lap ugyanis úgy tudja Live Nation-ös forrásokból, hogy a nagyon alacsony jegyeladás az igazi oka a turné beoffolásának. “Nicki turnéja az év talán legkiábrándítóbb bevételét hozta. Az énekesnő 20 ezres arénákban lép fel, ehhez képest Baltimore-ban 2 ezer, Los Angelesben 3400, New Orleansban ezer, Denverben 1300, Chicagóban 3900, és még Brooklynban is csak 5050 jegyet adtunk el” – állítja a forrás.

A turné tehát csak februárban indul Münchenből, majd két állomással később Budapestre érkezik, 25-én. Future és Nicki mellett 6ix9ine is a bejelentett nevek között van. Nicki elvileg májusban indítja az USA turnéját, azt viszont már egyedül tolja le.

Click to comment

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Advertisement
Advertisement

Facebook

Advertisement