Kövess minket

Hiphop

Tory Lanez szerint Joyner Lucas meg sem közelíti rap tudásban, és ezt bizonyítani is tudja

Rap csata van kialakulóban.

Megosztva

Forrás:

Ki a jobb előadó, Joyner Lucas vagy Tory Lanez? Joyner szerint természetesen ő, míg Tory biztos benne, hogy csak is ő lehet a nyerő, így a döntés marad a közönségnek. Egy kialakulóban lévő rap csata révén viszont leegyszerűsített szabályok alapján lehet majd választani.

Az egész azzal kezdődött, hogy egy rajongó Twitteren megkérdezte Tory Lanez-t, hogy mit gondol Joyner Lucas kollégájáról. „A Joyner gyerek? Király, de nem lehet hozzám hasonlítani. Semmilyen szinten, pont” – válaszolta a kanadai énekes / rapper. Joyner persze nem hagyta szó nélkül a hasonlítgatást és kihívta Lanez-t egy párbajra.

@torylanez ha annyira magabiztos vagy, akkor válassz egy beatet és írd meg rá a legkeményebb szöveged, én pedig válaszolok. Majd meglátjuk, hogy az emberek szerint kit nem lehet kihez hasonlítani. Utána kiválasztunk egy dátumot és bemutatjuk a saját verzióinkat. Ha nem reagálsz és nem vállalod el a kihívást, akkor soha többé ne mondj olyan butaságot soha többé, hogy „Joyner Lucast nem lehet hozzám hasnlítani”.” – posztolta Instán.

[instagram]BqYNmBLnCuy[/instagram]
Nem kellett sokat várni a válaszra, hisz Lanez másnap Joyner és Eminem „Lucky You” című dalának alapjára dobott egy freestyle-t, hogy bizonyítsa, ő viszi a prímet. Alább lehet hallgatni és szavazni.

[vembed youtube=”nY_QOAHnQlw” ]

Ki a jobb rapper?

Joyner Lucas
Tory Lanez

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés