Kövess minket

Bulvár

Továbbra is élet halál között van Ryan Bowers, miután elvágta saját torkát, majd rálőttek a rendőrök

Egyelőre csak reménykedhetünk a rapper teljes felépülésében.

Megosztva

Forrás:

Hétfőn hivatalosan megerősítette a San Diegó-i rendőrség, hogy a 23 éves helyi rapper, Ryan Bowers volt az, aki múlt hét csütörtökön eddig tisztázatlan okból egy késsel többször elvágta a saját torkát, majd a kiérkező rendőrökre is rátamadt volna, ha azok nem lövik le. Az eset a város külterületén, Midway District egyik lakónegyedében történt, ahol Bowers is él. Este 10 óra magasságában egy meg nem nevezett telefonáló tett bejelentést, miszerint a rapper elvágta a torkát és rengeteg vért vesztett. A rendőrök pillanatok alatt a helyszínre értek, de képtelenek voltak szót érteni a sokkos állapotban lévő férfival. Bowers olyannyira nem örült a rendőri jelenlétnek, hogy kabátja zsebéből egy másik kést rántott elő, ezzel próbálta távozásra bírni az egyenruhásokat, ám azok a saját, illetve a rapper személyes biztonsága érdekében többször rálőttek, a mellén megsebesítve őt.

Miután ártalmatlanná tették a mentőkre várva mindent megtettek, hogy stabilizálják az állapotát, ami végül sikerült, Bowerst pedig életveszélyes sérülésekkel kórházba szállítottak.

Azóta is ott ápolják, bővebb tájékoztatást azonban még nem adtak ki a fejleményekről.

Ryan Bowers egyébként Nick Cannon, Csalohcin WorldWide nevű kiadójának a tagja már évek óta. Pályafutása során két önálló nagylemezt jelentetett meg, de készített közös zenét például Dj Premierrel vagy Krayzie Bone-nal korábban. A rap mellett producerkedéssel is foglalkozik, több számának a zenéjét ő maga szerezte.

Nick Cannon egy meglehetősen hosszú Insta posztban számolt be a sajnálatos eseményekről tegnap, leírván, hogy Bowers élete hullámhegyekkel és hullámvölgyekkel volt tele, mégis roppant tehetséges előadónak tartja, akinek most a teljes felépüléséért kénytelen imádkozni.

[instagram]BsXQnnjB57j[/instagram]
(ABC News San Diego)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés