Kövess minket

Események

Trap -és cloud rap bulira gyűlnek össze a hazai underground hiphop arcai augusztus elején

Jön az On The Low 3!

Megosztva

Forrás:

Következik az On The Low földalatti bulisorozat harmadik eseménye, a ZöldRobotMajomból ismeretes Lassú Isten vezénylésében, ami legalább annyira király szórakozást ígér, mint az első kettő, Gyurist, Sihencet és Lil Holtot hozó party.

A fellépők sorait most Lil Frakk, Kapitány Máté és Clán erősíti, a beateket pedig olyan arcok pakolják majd, mint Pachee, az Elevatedes Purple, Lezser, vagy Spockcaptain. 11-től Bunker Freestyle Session, éjféltől beatsimogató, és egyéb, sötét, cloud rapes meglepetések, amikhez ha minden úgy adódik, még a ZRM is csatlakozik egy mini szettel.

Az augusztus másodikán tartandó hepaj tökéletes program egy pangó csütörtök este feltüzelésére, pláne egy olyan hangulatos helyszínen, mint a Valyo Kikötő, ahol ezen a napon minden hazai feltörekvő platformot kap arra, hogy kilépve a Soundcloud virtualitásából, élőben is megmutathassa, hol is tart ma az igényes, magyar rapzene.

Behopp ingyen, további infók a Facebook eseményben.

On The Low – Ep.#3

finest underground hiphop x cloud x trap @ Valyo Kikötő feat. Lil Frakk, Kapitány Máté, Clán, Pachee, Purple, Lezser, Spockcaptain, Bunker Freestyle,…


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés