Kövess minket

Hiphop

Trap klisék nélküli új dallal tért vissza Desiigner

A „Survivor” egy pozitív hangvételú trekk az immár független előadótól.

Megosztva

Forrás:

Desiigner ledobott egy új dalt, „Survivor” címmel, mely egyszerre szól a jelenleg tomboló járvány túléléséről, és a saját karrierjének hullámzásáról.

Mint ismeretes, a rapper 2015 végén tört be a hiphop szcénába a Future stílusára eléggé hajazó „Panda” című megaslágerével, ami Kanye West figyelmét is felkeltette, le is szerződtette gyorsan a brooklyni rappert a GOOD Music kiadóhoz. Desiigner ezután több label projektben részt vett, de az első saját mixtape-jére 2016 nyaráig kellett várni. A „New English” nevű cucc közepes kritikákat kapott, a rapper pedig láthatóan nehezen tudott kilépni a nagy sláger árnyékából. Kisebb kihagyás után, 2018-ban érkezett az L.O.D. (Life of Desiigner) EP, mely rögtön egy Lil Pump kopi trekkel indul, ez talán mindent elmond a projektről, és arról, hogy Desiigner mennyire el volt veszve, mint előadó ebben az időszakban. 2019-ben aztán elengedte a kezét a GOOD Music, azóta pedig független előadóként próbál érvényesülni, hébe-hóba kiadva új zenéket. 

Az új „Survivor” című dal ha nem is váltja meg a világot, legalább őszintébbnek tűnik, mint mikor Desiigner hajszolta a hírnevet, nem annyira találva a saját hangját. A dallamos trekk a koronavírus-járvány alatti őrületet dolgozza fel, egy pozitív kicsengéssel: túl fogjuk ezt is élni.

[vembed youtube=”BNR21C2Th4c” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük