Kövess minket

Bulvár

Travis Barker őszintén vallott

Nem volt könnyű az élete, az már egyszer biztos.

Megosztva

GettyImages 450409260Fotó: Getty / Europress

Travis Barker, a Blink-182 dobosa kinézetre sem tűnik egyszerű esetnek. Persze a külső nem minden, egy agyontetovált srác is lehet halálosan érzékeny vagy éppen szerény, de ezt addig nem tudjuk meg, amíg ő maga el nem mondja. Így tett most Travis is, aki a nemsokára megjelenő memoárjában, a Can I Say-ben őszintén vallott arról, milyen volt fiatalon, és mennyire más volt az élete, amíg meg nem születtek a gyerekei.

„Édesanyám korán meghalt, engem pedig fiatalkoromban egyszer meglőttek. Már ennyi is elég lenne ahhoz, hogy az embernek gyökeresen megváltozzon az élete, akár jó, akár rossz irányba. Egyik napról a másikra éltem, drogoztam, de amint megszülettek a gyermekeim, megváltoztam.” – mondta őszintén.

2008-ban túlélt egy repülőgép szerencsétlenséget, amiben 4 ember veszítette az életét. Ezután még inkább a drogok rabjává vált, főleg egy Oxycodone nevű fájdalomcsillapító volt a legjobb barátja. Volt olyan, hogy a testőreinek minden reggel és minden éjjel ellenőrizniük kellett, hogy nem-e halt meg, annyira aggódtak érte.

Az aggodalmuk nem volt alaptalan, Travis Barker ugyanis borderline személyiségzavarban szenvedett a repülőgép baleset után. Zenésztársának, Mark Hoppusnak panaszkodott, hogy nem bírja végig csinálni az európai turnét, neki muszáj hazamennie és pihennie. Szerencsére nem lett komolyabb baja, és kétgyermekes apaként napjainkban rendkívül boldog.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük