Kövess minket

Aztaa

Travis Scott bankot robbantott idén, 100 millió dollárt kaszált

Megosztva

Forrás:

Iszonyat sikeres évet tudhat maga mögött Travis Scott – írja a Forbes. Habár a turnékat és az arénakoncertezést el kellett engednie a járvány miatt, a merch cuccaival, a Nike-val közös cipőivel, és a különböző brand dealekkel összesen 100 millió dollár fölött kaszált idén – legalábbis a houstoni rapper csapata ezt állítja az üzleti lapnak.

Scott fel is került a sikeres 30 év alattiakat összegző 30 Under 30 Forbes különkiadás idei címlapjára, a belső hasábokon pedig részletezték is, hogy pontosan milyen üzletekkel húzta be a nem semmi végösszeget. A rapper többek közt a PlayStation, Fortnite, General Mills, és McDonald’s brandekkel kollabolt idén, hogy a legnagyobbakat említsük, ebből az utóbbi rögtön 5 millió dollárt hozott a konyhára, a mekis merch cuccokból pedig 15 millió dollár folyt be. Scott idén a PlayStation egyik arca lett, ezért 20 millió dollárt kapott, a dealben pedig a pletykák szerint egy egyedi PS5 konzol, és egy a rapper által tervezett videójáték is szerepel, ezek viszont még nincsenek megerősítve a Sony részéről. A Nike sneakerekre kötött deal 10 milliót hoztott a konyhára, és már a Yeezy-t is beelőzte, pedig sokkal limitáltabb számban gyártják a Cactus Jack lépőket.

[instagram]CIPEP0jj4ST[/instagram]
A Forbes úgy fogalmaz, hogy Travis Scott már a felső réteghez tartozik, mind bevételek, mind pedig a kreatív világra gyakorolt hatását tekintve. Az üzleti lap hozzáteszi, hogy a rapper ennek ellenére inkább nevezhető jól megfizetettnek, mint gazdagnak, hisz ezek a pénzek nem a saját tulajdonában álló bizniszekből érkeztek főleg. 

A rapper jövőre tervezi megjelentetni Utopia című új albumát, és állítása szerint új szintre fogja emelni magát több más területen is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés