Kövess minket

Bulvár

Travis Scott bement egy boltba rágót venni, tülekedés és káosz lett az eredménye

Megosztva

Hétfőn került az amerikai boltok polcaira Travis Scott új CACTI nevű italmárkája, a rapper pedig az egyikben igen nagy felfordulást okozott, miközben csak egy csomag rágót szeretett volna.

La Flame több bolthoz is elkísérte az első CACTI szállítmányt, az egyik nyugat-hollywoodi boltba pedig beugrott egy apróságért, hihetetlen fanfelfordulást okozva jelenlétével. Az ominózus helyszínen már az érkező kamion előtt feltorlódott a kamerázó, üvöltöző tömeg, akik mind a CACTI merchbe öltözött rapper közelébe akartak férkőzni.

Travi ezután beugrott a boltba, ahova követte a tömeg, miközben ő aláírásokat osztogatott, volt aki posztert, más pólót, vagy épp cipőt nyújtott felé. A rövid vizit végén aztán a rapper elüvöltötte magát, hogy igazából rágóért jött, amit nagy nehezen meg is szerzett, már csak egy akadály volt hátra, valahogy odajutni a pénztárhoz. A helyszínen a felvételek szerint elég nagy volt a káosz, az egyik fan még azt is beüvöltöttte, hogy “hagyd Travi, menjél csak, én kifizetem tesó“, de egy kis tülekedés után azért csak sikerült fizetnie a rappernek.

[vembed youtube=”LawIxiHIrOs” ]Február végén még ennél is nagyobb őrület volt, mikor a rapper egy pop-up újságosbódénál jelent, ahol az i-D magazin új számát lehetett beszerezni, melynek címlapján természetesen a rapper volt, hasábjain pedig készülő albumáról is beszélt. Utóbbi esetet amúgy vizsgálják a Los Angeles-i hatóságok, mivel a rapper nem kapott engedélyt a pop-up rendezvényre, melyen több százan voltak, egyesek maszk nélkül.

[vembed youtube=”pQ2h6fb7gkw” ](TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés