Kövess minket

Tech

Travis Scott egy egész mini-turnényi virtuális koncertet ad a Fortnite-ban

És az új dalát is ott mutatja majd be.

Megosztva

Forrás:

Travis Scott ismét turnézik, de sajnos még nem a való életben, hanem csak virtuálisan a Fortnite videójátékon belül.

Az Epic Games mai bejelentése szerint La Flame ezen a héten futó koncertsorozata lesz a második Fortnite-on belüli nagyszábású zenés performansz, miután tavaly februárban Marshmello DJ-zett egy virtuális koncerten, játékosrekordot döntve a jelenlétével. Az Astronomical elnevezésű Travis Scott esemény ráadásul még ennél is komolyabb tervekkel indul, több napon át tart, hogy mindenkinek legyen esélye becsatlakozni, és különleges Cactus Jack kreálmányok díszítik majd a külön erre a célre kialakított helyszínt. Travis emellett egy új dalt is leleplez a koncert során.

Forrás:

Az első esemény magyar idő szerint csütörtök hajnal 1-kor indul, majd délután 3-kor is lesz egy, pénteken pedig délután 4-kor, 5-kor, valamint este 11-kor is be lehet csatlakozni.

A turné indulásával egy időben egy már korábban pletykált Travis Scott skin is elérhető lesz a játékban, de egyéb a rapperhez köthető virtuális tárgyak is megvásárolhatóak lesznek, egyedi kihívások indulnak, sőt még a töltőképernyő is az eseményt tükrözi majd.

(The Verge)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés