Kövess minket

Bulvár

Travis Scott és Tory Lanez majdnem összeverekedtek, de az erről készült videó időzítése több mint gyanús

Egészen véletlenül pont ezt az esetet említi Lanez az új albumán.

Megosztva

Forrás:

A tegnapi nap folyamán előkerült egy videó, amin az látható és hallható, ahogy Tory Lanez és Travis Scott iszonyat egymásnak feszülnek egy backstageben, a vita pedig majdnem verekedésig fajul. A most kikerült videó amúgy nem mai, még 2016-ban készült a Mala Luna fesztiválon, abból az időszakból, mikor sokan támadták a kanadai zenészt azzal, hogy La Flame stílusát kopizza. Lanez a kritikákra annyit válaszolt, hogy olyanokat nem tud kopizni, akiknek eleve besegít a dalírásba. A komment nagyon nem tetszhetett Scottnak, és mikor alkalom adódott rá (a már említett fesztiválon mindketten felléptek), akkor betalálta a rapper, énekest egy kis beszélgetésre. Ekkor készült az alábbi videó.

[vembed youtube=”BJ8IWklJ2wY” ]A felvételt titokban vette fel Tory krújából valaki, ezért aztán nem sok látszik rajta, de az audióból lejön a sztori. Scott keménykedik kicsit, mire Tory felszólít mindenkit, hogy hagyják el a backstage-t, mivel verekedni fognak. La Flame ekkor már vonakodik, érződik rajta, hogy nem szeretne búnyózni, kapott is emiatt rengeteg savat a hipermaszkulin hiphop közösségtől, sokan megfutamodásnak tartották, hogy Scott nem állt bele az öklözésbe. A dolog ott válik mégis igazán izgalmassá, mikor feltesszük a kérdést, miért most került elő ez a 2 éves felvétel? 

Az egyik teória, hogy promo miatt. Tory Lanez pont ebben a hónapban jelentette ugyanis meg második albumát, a „Memories Don’t Die„-t, a lemezen pedig van egy dal (Hate To Say), amiben megemlíti ezt a Travis beefet. A szöveg pont annyira bulváros („Én és Travis majdnem verekedtünk a Mala Luna-n, de aztán rájöttünk, hogy inkább együtt kéne zenélnünk„), hogy a hiphop témákkal foglalkozó oldalak ráharapjanak, most pedig a semmiből a videó is előkerült. Ez a húzás nem csak a Travis rajongók szerint volt kicsit ízléstelen, hanem az atlantai producer, Southside szerint is, aki egy fenyegető videóban küldte el Tory-t melegebb éghajlatra, és egy verést is kilátásba helyezett. Mindenesetre, ha tényleg Tory oldaláról került elő a vidi, akkor gyakorlatilag saját maga vágta el azt a kollabot, amit állítása szerint nagyon szívesen bevállalt volna Travis-szel.

[vembed youtube=”LhMqYRg6dhw” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés