Kövess minket

Hiphop

Travis Scott kifizeti a fesztiválján elhunytak temetését

Megosztva

Travis Scott bejelentette, hogy állja a temetését annak a nyolc embernek, akik az idei Astroworld fesztiválon vesztették életüket, miután a rendezvényen pánik tört ki és a tömeg előrenyomta az embereket.

A rapper közleménye szerint a temetések kifizetése mellett partnerségre lépett a BetterHelp nevű céggel is, mely ingyenes mentális egészségügyi szolgáltatást nyújt mindenkinek, aki érintett volt a tragédiában. A vállalat ingyenes online terápiát biztosít mindenkinek, aki ezen a linken jelentkezik.

A három napja történt tragédiában nyolcan vesztették életüket, és 17 embert kellett kórházba szállítani, ebből 13 még mindig ellátásra szorul, közülök öten fiatalkorúak, egyikük egy 10 éves kisgyermek, a maradék négy sérültet hazaengedték.

A fesztiválon, egyelőre ismeretlen okból péntek este negyed 10-kor hatalmas embertömeg tolódott a színpad irányába, melynek következtében pánik tört ki, pláne miután egymás után ájultak el az emberek. Egyesek szerint Drake megjelenése miatt mindenki minél előrébb akart jutni, de a rendőrség azt is megerősítette, hogy az egyik biztonságiőrt fecskendővel szúrták meg a nyakán, drogot fecskendezve belé, amitől elájult, ez is a pánik kialakulását erősítette. A rendőrség jelenleg is nyomoz az ügyben.

A fesztivált azóta többen is beperelték, veszélyeztetés vádjával.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük