Kövess minket

Hiphop

Travis Scott „pszichedelikus rock” albumként írja le az Utopia -t

Megosztva

Jelenleg is készülget Travis Scott következő, sorban negyedik stúdióalbuma, melyről a rapper apránként csepegteti az infókat. A napokban debütált Dior X Cactus Jack kollekció, mellyel kapcsolatban Travi a WWD-nek adott interjút, érintve következő lemezét is.

Elmondása szerint a divatbemutató a jelenlegi művészi hangulatát tükrözi, mely egybeesik az „Utopia„-n való munkálkodásával. „Jelenleg album módba kapcsoltam magam, ami tiszta pszichedelikus rock. Szóval a sok kaktusz, gombák, mind ezt jelképezik, könnyedén betrippelhetsz tőle” – mondta, részben utalva a Dior bemutatón látható díszletre.

Arra azért nem igazán fogadnánk, hogy az egyelőre megjelenés nélküli „Utopia” valóban pszichedelikus rock lemez lesz, itt valószínűleg csak a drogos vibe-okra gondolhatott Travi, akitől amúgy sincs messze ez a stíl, elég csak a „goosebumps„, vagy a „butterfly effect” klipjeire gondolni. Mindenesetre a „pszichedelikus rock” hangulatot talán a Huncho Jack projekt második felén közelítette meg a legjobban a rapper, tehát az ötlettel már egy ideje játszadozik.

Maradva az „Utopia”-nál, a már előbb említett Dior showban elhangzott egy új Scott dal, melyen Westside Gunn, és James Blake is szerepel, könnyen előfordulhat, hogy ez is felkerül majd a lemezre. Spoiler: nem pszichedelikus rock. Alább lehet hallgatni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés