Kövess minket

Hiphop

Travis Scott úgy gondolja, hogy 1000%-ig megtett mindent az Astroworld tragédia elkerülésére

Megosztva

Először adott interjút Travis Scott a november elején történt Astroworld fesztivál tragédia óta, melyen 10 ember halt meg, és több százan megsérültek, miután összetorlódott a tömeg a színpad előtt.

A Charlamagne tha God rádióssal való 50 perces beszélgetés során a rapper elmondta, hogy érzelmi hullámvasút volt számára az elmúlt pár hét. “Nehéz, mert nagyon szeretem a rajongóimat, és ők is átéltek valamit, a szülők is átéltek valamit, és nagyon fájdalmas. Fájó egész Houstonnak, fájó a közösségnek, nagyon sok érzelmen megy mindenki keresztül, nagyon erős gyászt kell átélnie sokaknak, nehéz ezt feldolgozni” – mondta Travis. Arra a kérdésre, hogy miért ad most interjút, azt válaszolta, hogy valahogy kommunikálni szeretne a külvilág felé, hisz ő mindig olyan volt, aki megosztotta az érzéseit a rajongóival, azt viszont cáfolta, hogy a halmozódó perek miatt ült volna most le egy beszélgetésre.

A konkrét tragédiát érintve Travis elmondta, hogy nem volt tisztába a helyzet súlyosságával, állítja, egyszer sem mondták a fülébe, hogy álljon le a show, egyedül Drake érkezése előtt közölték vele, hogy utána vége, de akkor sem magyarázták meg, hogy miért, és csak “percekkel azelőtt” tudta meg, hogy emberek haltak meg, hogy a helyi hatóságok sajtótájékoztatót adtak. A felelősségét firtató kérdésre Scott elmondta, hogy szerinte abban van felelőssége, hogy kiderítsék, hogy mi történt pontosan november 5-én, miért torlódott fel a tömeg, és miként tudják ezt a jövőben megakadályozni a koncerteken. Hozzátette, hogy szerinte ő 1000%-ig megtett mindent a tragédia elkerülése érdekében, és nem hallotta egyes rajongók segítségért való sikoltozását és kiáltozását.

Travi több áldozat családjával is találkozott, de a beszélgetésükről nem beszélt, hisz azok privát természetűek, azt pedig megérti, hogy egyesek nem fogadják el a temetések kifizetésére vonatkozó ajánlatát, ettől függetlenül, ő mindig készen áll nekik segíteni, ha később meggondolják magukat.

Az egyik 21 éves áldozat családját képviselő ügyvéd, Tony Buzbee az interjúra reagálva elmondta, hogy Travis most áldozatként próbálja beállítani magát, aki nem hallott, nem látott semmit, pedig a káosz nyilvánvaló volt, még egy mentőautó is behajtott a közönségbe segíteni. Buzbee szerint az interjú csak további szenvedést okoz a családoknak, akik nem akarják hallgatni a rapper kifogásait.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés