Kövess minket

Hiphop

Travis Scott videóüzenetben reagált a fesztiváltragédiára: „Teljesen magam alatt vagyok”

Megosztva

Travis Scott kétszer is megszólalt a pénteki Astroworld fesztiválon történt tragédiával kapcsolatban, mely 8 ember halálát okozta. A rapper először Twitteren osztott meg egy közleményt, melyben azt írja, hogy teljesen maga alatt van és imádkozik az áldozatok családjáért, egyben hangsúlyozza, hogy mindenben együttműködik az esetet kivizsgáló hatóságokkal.

Mint korábban írtuk, az idei Astroworld fesztivál első napjának egyik koncertjén pánik tört ki a tömegben, az emberek egymást kezdték el nyomni, sokan nem kaptak levegőt, ami miatt még nagyobb pánik lett úrrá az embereken. Nyolc ember meghalt a káoszban, köztük két tinédzser, egy 14 és 16 éves fiatal. Rengetegen megsérültek, 25 embert kórházba kellett szállítani, ebből 11 szívrohamot kapott. Egy 10 éves kislány kritikus állapotban van. Az eset nagyon gyorsan eszkalálódott, de így is 37 perc kellett, mire teljesen leállították a koncertet a káosz kitörése után, pedig a közönség egy része már azt üvöltözte, hogy állítsák le a zenét.

Travis Insta Storiesba töltötte fel a második reagálását, a videóban elmondja, hogy a rajongók jelentik számára a legtöbbet, így sosem hozná őket tudatosan veszélyes helyzetbe. Elmondása szerint teljesen megtört az eset miatt, és arra kér mindenkit, hogy segítsék a hatóságok nyomozását, ha tudják. Utóbbi esetben Travis arra utal, hogy a rendőrség tájékoztatása szerint legalább egy esetben drogot fecskendeztek egy biztonságiőr nyakába, aki eszméletét vesztette. A nyomozók szerint történhett még hasonló eset.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés