Kövess minket

Bulvár

Trippie Redd beígérte, hogy leteszi a drogokat, miután meghalt jóbarátja, Juice WRLD

A fű azért marad.

Megosztva

Forrás:

Lil Peep halála után rengeteg rapper újraértékelte a drogokkal való kapcsolatát, és most hasonló folyamatok zajlanak le, miután Juice WRLD vasárnap elhunyt, egyelőre úgy tűnikPercocet nevű erős fájdalomcsillapító túladagolásában. A két eset közé nem kell és nem is szabad egyenlőségjelet tenni, pláne mivel Juice halálának körülményei továbbra is homályosak, de az biztos, hogy ilyenkor sok olyan előadó magába néz, aki a két végén égeti a gyertyát nap mint nap. 

Ezen előadók közé tartozik Trippie Redd is, aki kifejezetten közel állt a 21 évesen tragikusan elhunyt Juice-hoz, nem csoda tehát, hogy megérintette a halála. „Nem csináljuk többet és kész. Ha nem fű, akkor nem toljuk. A többes számot a teljes emo szcénára értem. Nincs több drog” – jelentette ki egy hétfői Instagram live során, de később hozzátette, hogy ettől még lehet a zenéiben fog rappelni és énekelni drogokról.

[instagram]B5364uKDOhM[/instagram]
Nem csak Trippie Redd, de Lil Mosey is tisztaságot fogadott, mint Twitteren írta, nem engedi, hogy elvegyék a drogok az életét.

[twitter]https://twitter.com/lilmosey/status/1203881668488179712[/twitter]
Eközben Juice WRLD halála továbbra is tisztázatlan, de a legutóbbi hírek szerint akkor vehetett be túl sok fájdalomcsillapítót, mikor az FBI emberei átkutatták a magánrepülőjét, erről itt írtunk bővebben.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés