Kövess minket

Hiphop

Trippie Redd: Szálljatok le Lil Xanről, ha nem szereti 2Pac zenéjét, az az ő dolga, Pac amúgy se része ennek az újhullámnak

A kitiltási botrány utórengéseit hallhatjuk.

Megosztva

Forrás:

Trippie Redd, a feltörekvő ohiói rapper és énekes, akivel Drake és Travis Scott is együtt dolgozott már, megvédte barátját, Lil Xant, aki nemrég unalmasnak nevezte 2Pac zenéjét, emiatt pedig szétcincálták a hiphop fanok. 

Az egész egy Revolt TV-s interjúval kezdődött, ahol Lil Xannek egy listányi dolgot kellett értékelnie 10-es skálán. 2Pac sajna csak egy kettest kapott, a reakciók pedig düh és „Ki ez a Lil Xan és hogy mondhat ilyet Tupacra?” között mozogtak. A 21 éves rapper emiatt be is jelentette, hogy nem ad több interjút, de a szellemet már nem lehetett visszazárni a palackba, Waka Flocka trap veterán például Twitteren tiltotta el a rappeléstől a fehér srácot, aki vissza válaszában csak megvonta a vállát és kijelentette, nem megy sehová.

Na erre a helyzetre reagált most Trippie.

[vembed youtube=”e3F5wpMulbQ” ]Mint az alábbi videóban kifejti, nem kéne oltogatni ennyire Xant, ha ő nem szereti Tupacot ám legyen, az OG legenda zenéje amúgy sem befolyásolja annyira a mai újhullámot.

„Szálljatok le a tesómról, Lil Xanről. És ezt úgy mondom, hogy imádom Tupacot. Kedvenc előadóm. Persze, hogy nem szereti Tupacot, őt nem érdekli. A legtöbb ember viszont imádja, egy csomó fehér arc is imádja Tupacot. Nagyon sok. De neki nem kell szeretnie, hogy hiphop zenéjét csináljon, ha azt hiszi unalmas, ám legyen. Pac zenéje amúgy sem része ennek az újhullámnak. Senki se rappel manapság úgy, mint Tupac, szóval szálljatok le róla, vágjátok?”

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés