Kövess minket

Bulvár

Trippie Redd szerint ő indította be 6ix9ine karrierjét, rögtön kitört a kommentháború

Ismét egymásnak esett a két Soundcloud rapper.

Megosztva

Forrás:

Felmelegedett a beef Trippie Redd és 6ix9ine között. A két fiatal rapper tavaly ilyenkor még együtt dolgozott, olyan featek születtek, mint a “Poles 1469”, vagy az “Owee”, azóta viszont elmérgesedett a viszony és időről időre egymásnak esnek a közösségi médiában. Ez történt most is, na de kezdjük az elején.

6ix9ine még pénteken posztolt egy videót, amiben arról beszélt, hogy az elmúlt években Floridában, Atlantában voltak a rap zene gócpontjai, New York City pedig hátul kullogott, az ő sikerének köszönhetően viszont ismét NYC van a toppon. Ez alá kommentelte be egy IG júzer, hogy „Te lúzer, hol van Trippie, NEKI köszönhetsz mindent.” 69 ugyan nem reagált a kommentre, de Trippie igen, méghozzá jó hosszan. Hozzászólásában kifejtette, hogy igenis ő a felelős 69 karrierjéért, ha ő nincs, akkor a New York-i MC nem tartana ott, ahol. Ezt a véleményt amúgy Trippie nagy rajongója, és szintén kortárs virális rapper, Bhad Bhabie is osztja, több interjújában kifejtette, hogy 69 csakis a Trippie-vel közös számok miatt lett felkapott.

[instagram]BiZYJdRAiWU[/instagram]
Persze Tekashinak se kellett több, rögtön jött a videóválasz, amiben azzal vágott vissza, hogy Trippe talán először saját magát futtassa fel, mielőtt mások karrierjének felpörgetéséről beszél. Ezután felsorolta a Billboard slágerlistás első helyeit, valamint a platinastátuszt elérő szólódalait. Állítása szerint ez bizonyítja, hogy ő a saját sikerének kovácsa.

[instagram]BiaMYpXlNk9[/instagram]
Ez betalálhatott Trippie egójába, ugyanis jött a reakció, amiben az 5 aranystátuszt elérő számát sorolja, bizonyítva, hogy ő is sikeres. Itt tart tehát most a beef, mely ezután ismét elcsendesedett, de fogadni mernénk rá, hogy rövid időn belül megint beindul a szájkarate, és az Instán is keményen meglesz nyomva a „Feltöltés” gomb.

[instagram]BiaRwLelm1q[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés