Kövess minket

Tech

Trón 2050-ből? Bakugan a jövőből? Nem, egyik sem, csupán az Acer új gamer széke

Szolid külső, baráti ár – ÜLNÉD?

Megosztva

Nem vagyok túl járatos gaming témában, a profi szinten űzött videójátékozáshoz szükséges kellékek felhozatalát pedig még kevésbé ismerem, abban viszont még laikusként is biztos vagyok, hogy a lehető legdurvább gamer-kiegészítők a székek. Külsőre legalább is biztosan.

Igaz, vannak egerek, amelyek inkább hajaznak mini űrhajókra, luxusautókra és távirányítós járművekre, mint egy számítózáshoz ( 😉 ) használatos eszközre, mégis, az ilyen és ehhez hasonló hatalmas, egész szobát beterítő, farpofákat kényeztető, direkt nagyon kényelmesre megcsinált bőr-monstrumokat aligha lehet túlszárnyalni, ha a külcsínről van szó. 

Az Acernek valahogy mégis sikerült: az 1976-ban alapított tajvani vállalatnál gondoltak egy nagyot, megnézettek az alkalmazottaikkal egy pár retró mecha animét, néhány újabb és néhány régibb klasszikus sci-fit és az összes létező Bakugan modellt eléjük rakták, majd lemodellezve az ezekben látott high-tech, robotizált székeket, űrhajókat, kapszulákat és a kicsi, formában azonos játékokat, megalkották a

Predator Thronos Air-t (igen, Air, mint a Mackbook Air), avagy ezt a valamit itt:

Forrás: Tech Crunch

„Ez nem egy szék. Ez egy trón. Egy géming-szörnyeteg.” – írja a Tech Crunch az ülőalkalmatosságról, ami MINDENNEL – elvileg még masszázs funkcióval is – fel van szerelve, így nem éppen az olcsó kategóriába tartozik, egészen pontosan

14 ezer dollárba, vagyis közel 4 millió 200 ezer forintba kerül.

Forrás: Hypebeast

Forrás: Acer

A Bakugan trón szék három monitorállvánnyal, egy állítható egér-és billentyűzet tárolóval, egy lábtartóval és egy egészen komplex kábeltartó rendszerrel érkezik, és ha ez nem lenne elég, az Acer még rakott rá pohártartót, elosztót és kameraállványt is. Az már csak bónusz, hogy külsőleg teljesen úgy fest, mint azok a maroknyi, golyóvá összenyomódó kis műanyagok, amiket alsóban dobáltam az osztálytársaimmal, persze milliószor nagyobb méretben, csakhogy a Twitch stream közben mindenki számára világos legyen, ki a legnagyobb császár az online pályán.

Egyébként a Thronos a cég második gamer széke, fontos megjegyezni: az eredeti árának feléért. Az első széket, amit 30 ezerért lehetett megvásárolni, még a 2018-as IFA-n mutatták be, ez nagyjából annyiban különbözött a mostanitól, hogy el lehetett forgatni az egészet 140 fokkal és még több apró tartórekesz volt rajta. 

Forrás: Devindra Hardawar / Engadget


Sebaj, a 14 ezerből is hamar 30 lehet, hiszen hiányzik még pár dolog az amúgy is borsos árú óriáshoz:

egy gép, három monitor, egy billentyűzet és hát, mi magunk. 

(Tech Crunch)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés