Kövess minket

Film

Trump kiűzi Hollywoodot a kubai paradicsomból?

Ha a frissen megválasztott amerikai elnök, Donald Trump kiír valamit a Twitterére, valakiknél mindig kiveri a biztosítékot.

Megosztva


Most éppen a hollywoodi rendezők és producereknek kellett a fejükhöz kapni. Trump, aki nem tekinthető a kommunista Kuba legnagyobb rajongójának, olyasmit talált írni, hogy ha az ország nem lép a demokratizálódás útjára, felbontja az embargók enyhítéséről szóló szerződést. Ez azért lenne nagy csapás Hollywoodban, mert a mesés tájakkal és olcsó munkaerővel csábító országban az utóbbi időben több jelentős produkció is forgott, többek a Vin Diesel nevével fémjelzett Halálos iramban 8, Michael Bay Transformers: Az utolsó lovag című gigafilmje, valamint sorozatok és kisebb költségvetésű drámák. Kérdés, korai-e még a félelem, mert Trump minden másnap azzal fenyeget, hogy felmond valamilyen egyezményt. Legutóbb az iráni atompaktum törlését lengette be, ami konkrétan veszélyeztetné a világbékét.

A témát alaposan körbejáró Hollywood Reporter azzal nyugtatgat, hogy megszólaltatja a kubai produkciós cégek fejét, Michael Pacinót, aki szerint nem kell aggódni, mert Trump végtére is üzletember, és biztos nem akar belerondítani olyan üzletekbe, amelyek milliárdos hasznot hoznak.

Forrás: UIP

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés