Kövess minket

Bulvár

Trump szerint a svéd miniszterelnök az egész afro-amerikai közösséget cserbenhagyta

Csak mert nem szólt bele a bíróság munkájába.

Megosztva

Forrás:

Donald Trump eléggé csalódott, hogy a svéd miniszterelnök, Stefan Löfven nem szólt le a börtönbe, ahol A$AP Rocky-t tartják, hogy „Engedjétek már el az emberünket! A LIVE.LOVE.A$AP mixtape egy igazi klasszikus, hát mibe vagytok ti?!” – és ennek hangot is adott Twitteren. Az amerikai elnök megpróbálta ugyan rávenni a svéd felsővezetést, hogy felejtsék el egy pillanatra ezt az aprócska dolgot, melyet úgy hívunk a hatalmi ágak szétválasztása, a svédek viszont inkább nem felejtenék el, és fogták és megvádolták Rocky-t testi sértéssel. 

Trump most erre reagálva (természetesen Twitteren) arról ír, hogy a svéd miniszterelnök a „segítség megtagadásával” a teljes afro-amerikai lakosságot sértette meg. Mondjuk arra nem mernénk fogadni, hogy az összes létező amerikai fekete Rocky szabadulását követelné, de az elnök spanol Kanye Westtel, nem mi, közben lehet telepatikusan beszél az összes afro-amerikaival. Trump azt is kiemelte, hogy megnézte a netre feltöltött videókat és azokból szerinte egyértelműen kiolvasható, hogy Rocky-t a megvert férfiak zaklatták az incidens előtt. Tweetje végére bedobott egy FreeRocky hashtaget is.

[twitter]https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1154501344323080192[/twitter]
Gondolatai folytatásaként azt is kifejtette az elnök, hogy már csak azért is el kéne engedniük a svédeknek Rocky-t, mert Amerika rengeteget tesz az észak-európai országért, szóval nekik is vissza kéne adni a kedvességet. „Svédországnak az igazi bűnözéssel kellene foglalkoznia!” – zárta mondandóját.

[twitter]https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1154502673514684416[/twitter]
(CNN)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés