Kövess minket

Aztaa

Tudósok szerint is létezik a férfi nátha!

Kimutatták miért szenvednek az urak jobban, ha megfáznak.

Megosztva

Rossz hír a hölgyeknek, a férfiak viszont örülhetnek, mert eget rengető felfedezést tettek a Johns Hopkins Egyetemen a napokban. A derék professzorok kimutatták, hogy a férfiak nem túloznak, mikor azt állítják, hogy éppen haláltusát vívnak a nátha miatt. Na jó, lehet, hogy kicsit talán mégis, de egy biztos, hogy a nátha őket jobban megviseli, mint a nőket. A férfi nátha az erősebbik nemet napokra az ágyba taszítja, hihetetlen szenvedések közepette kell a feleség vagy  barátnő intrikáit elviselni, annak, aki éppen ellenkezőleg, csak pár jó szót várna és némi kiszolgálást a betegség túléléséhez.

A tudósok vezetője, Dr. Sabra Klein elmondta, hogy a legfontosabb női nemi hormon, az ösztrogén miatt a hölgyek védve vannak a nátha és az influenza agresszívabb típusaitól. A vizsgálatban résztvevő tudósok megállapították, hogy a légúti megbetegedések más tünetekkel járnak nőknél és férfiakkal, sőt más intenzitással is jelentkeznek!

Azt már korábban is tudtuk, hogy a gyógyászati ösztrogén különböző veszélyes betegségekre is gyógyír lehet, mint például az AIDS vagy az ebola. Meddőség ellen is sikerrel használják már az orvostudományban. Most azonban bővül a kör, a hormon segítségével az influenza ellen is hatásosabban védekezhetünk a jövőben.

Szóval kedves hölgyek, a nyafogó férfiak sem örömükben szenvednek napokig a náthától, hanem valóban a kínok kínját élik át! Majdnem…

(daily mail nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.