Kövess minket

Stílus

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem!

Porcelánbőr, sötét haj és igéző szemek – te lennél a következő Hófehérke?

Megosztva

telilany1124

Miután megbizonyosodtál róla, hogy nem állnak körül a 7 törpék és arról is, hogy nem szívták ki vámpírok a nyakad, akkor nem is olyan nagy meglepetés, hogy külső jellemvonásaid alapján a téliek típusba tartozol.

„Bõre, mint a hó, arca, mint a vér, haja, mint az ében…” – igen ő csak Hófehérke lehet. A mesehősnő bájainak leírása a téli típusokra is érvényes. Ami pedig a szemeket illeti, az lehet sötétbarna, jégkék vagy zöld.

Ha sötét színű szemed és hajad van, akkor az őszi vagy a téli típusba tartozol. Még szerencse, hogy ez egy egyszerű teszttel gyorsan meg is határozható. A nyakadra helyezz fel arany- és ezüstszínű ékszert. Melyik dobja fel jobban bőrödet? Melyik szimpatikusabb számodra? Ha a szürkére esett a választásod, akkor egyértelműen téli típusú hölgy vagy. Szettedet olyan színek dobják fel a legjobban, mint például az azúr, a rózsaszín, a smaragdzöld vagy a citromsárga. Bátran nyúlhatsz letisztultabb színekért is, lehet szó fehérről és feketéről is.

El a kezekkel a sárga árnyalataitól! A színkombináció sápadt bőrödet még hervadtabbnak mutatja, ugyanilyen hatása van a barnának és a pasztellszíneknek is, ezért azok használatát távolról kerüld el!

A téliek nem feledkezhetnek meg a legfontosabb kiegészítőről, azaz a rúzsról. Legideálisabbak a hideg, illetve erős színek, például a rózsaszín, a cseresznye piros vagy a lila. A sápadt bőr és a sötét haj kombóját semmi sem pezsdíti fel jobban, mint egy merész ajak. 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.