Kövess minket

Stílus

Tündökölj hercegnőként!

A báli ruha kiválasztása során mindig vedd figyelembe azt, hogy a határ az igényesség és a közönségesség között nagyon kicsi. Annak érdekében, hogy idén se ess át a ló túlsó oldalára válassz olyan darabokat, amelyek nemcsak szépségedet tükrözik, hanem egy kis csillogást is adnak.

Megosztva


A ruhád kiválasztásánál ne feledkezz meg az év színeiről, a pasztell tónusú kékről és rózsaszínről. Idén azonban nemcsak ezzel arathatsz sikert, hanem a hercegnők színével a királykékkel is. A szín II. Erzsébet, angol királynőnek köszönhetően testesíti meg az igényességet.  A brit uralkodónőn kívül még ihletett meríthetsz a Disney hercegnők ámulatba ejtő ruháiból.

Ne elégedj meg az egyszerűséggel! A világnak harmóniára, barátságosságra és korrekt kapcsolódásra van szüksége. Ezt szimbolizálja a kék árnyalataink tündöklése, de ne csak a szín domináljon, hanem a varázslatos csipkék és tündöklő csillámok is. 

2016-ban az év színe lett a rózsaszín is, mely ezáltal a divat egyik árnyalata is lett. Sikerességét semmi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy legutóbb Katy Perry-nek is egy rózsaszín Prada ruhára esett a választása. A bézs már a múlté, helyette a pasztell és a tea tónusok hódítanak. A kék csillámos ruhákhoz hasonló a rózsaszín mellé sem szükségesek az ékszerek, helyette inkább egy dísszel dobd fel hajad.

TIPP: Ha nem tudsz azonosulni a kék és rózsaszín tündéri bájával, akkor válassz egy dögös pirosat! A divattervezők kedveztek azoknak is, akik egyértelműen kitűnnének a tömegből. Visszatértek Valentino hosszú ujjú csábos ruhájához, melyet újragondolva gallérral dobtak fel.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.