Kövess minket

Hiphop

Tupac 21 éve írt tanulmánya a gengszterségről, most megvásárolható

Sok más érdekes, és értékes relikvia mellett.

Megosztva

Ha netán tele vagy lével, és mellé bírod Tupac munkásságát is, akkor van egy nagyon jó hírünk számodra. A GoldinAuctions cég több, valódi ritkaságot kínál eladásra a napokban, melyek a legendás rapperhez köthetőek.

Az aukció talán legérdekesebb darabja egy négy oldalas tanulmány, melyet Pac a börtönben írt 1995-ben. Az „Is Thug Life Dead?” című értekezésben a gengszterlét buktatóival, visszáságaival foglalkozik a hiphop (egyik) leghíresebb alakja, irányt próbálván mutatni az afroamerikai fiatalok számára.  A kézzel írott tanulmányt Pac a Death Row kiadónak küldte el anno, a GoldinAuctions az eredeti borítékkal együtt kínálja eladásra. Potom 10.000 dollárnál kezdődik a licit. Ez nagyjából 3 millió forintot jelent.

Ezen a darab mellett, az aukciósház eladásra kínál két, kézzel írott rapszöveget is. Az egyik a „Catchin Feelings” , míg a másik a „Wonda Why They Call U Bitch” számhoz tartozik.

[vembed youtube=”MaQRyuJXFrs” ]
[vembed youtube=”kgvMpm9z0TI” ]

Licitálni lehet még a „Me Against the World” klasszikus, eredeti platinalemezére is (2500 dolcsi), továbbá egy levélre, melyet 1988-ban írt Tupac egy gyerekkori barátjának, de lesz még egy eredeti szerződés is, melyet a rapper szignózott.

Nem piti a gyűjtemény, és ez még korántsem a vége a sornak.

(hiphopdx.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés