Kövess minket

Bulvár

Tupac él, és Szomáliában van? – teszi fel a kérdést a Blikk

Döbbenetes!

Megosztva

Forrás:

Évről évre előkerül egy-egy futóbolond, aki azt állítja Tupac él. A néhai rappert látták már Kubában bajszosan, egy New Orleans-i bárban 2009-ben, egy Outlawz videoklip hátterében elbújva, és egyszer még Kim Kardashian is lefotózott egy férfit 2012-ben, aki szerinte a legendás MC volt. Úgy tűnik tehát, hogy Tupac probléma nélkül utazgat a világban, de csak néhány szemfüles kiválasztott tudja elcsípni egy lesifotóra.

A rapper legújabban Szomáliában pihizik, ahol egy neve elhallgatását kérő (talán fél, hogy 2Pac az ágya mellett is megjelenik egy pisztollyal a kezében?) férfi szpotolta, ráadásul nem is egyedül, hisz vele volt az Outlawz tag Yaki Kadafi is, aki hát ugye elvileg szintén halott. A hírt amúgy az angol bulvároldal, a Daily Star írta meg, nálunk pedig a Blikk vette át, azzal a csodás címmel, hogy: „Döbbenetes: még mindig él Tupac?”.

Az ismeretlen szomáliai férfi amúgy azt állítja, hogy a kocsijában ült, mikor Pac és Yaki szembejöttek vele. Yaki még valamilyen fura kézmozdulatot is csinált. Az utolsó kijelentésben mondjuk biztosak vagyunk mi is, csak nem a keze, hanem az egész teste mozdult, méghozzá forgott…a sírjában.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés