Kövess minket

Hiphop

Tupac Shakur 27 évvel a halála után végre kapott egy csillagot a hírességek sétányán

Megosztva

Tupac Shakur szerdán, 27 évvel tragikus halála után végre megkapta a legnagyobb hollywoodi elismerést: egy csillagot a hírességek sétányán.

Az ünnepségen, amelynek házigazdája a rádiós Big Boy volt, tisztelegtek a nyugati parti rapper zenei és egyéb eredményei előtt. „Bár karrierje mindössze öt évig tartott, Tupac Shakur továbbra is generációjának egyik legösszetettebb és legtermékenyebb művésze, akinek több mint 75 millió lemeze kelt el világszerte” – mondta Big Boy. Az ünnepségen felszólalt többek között Allen Hughes, a Dear Mama című dokusorozat rendezője, Shakur nővére, Sekyiwa „Set” Shakur, Jamal Joseph író, a Fekete Párduc Párt egykori tagja és mások.

Amikor erről a globális hatásról beszélünk, Tupac Amaru Shakur jut eszünkbe” – mondta Joseph beszédében, hozzátéve, hogy már fiatalon látszott, hogy a rapper sztáralkat.

A ceremónia különleges vendégei között volt YG, DJ Quik, Alex Thomas, Tupac mostohatestvére Mopreme Shakur, Ray Luv, Macadoshis, QDIII, Mike Epps és Treach a Naughty By Nature-ből. Shakur csillaga a 2758-ik a Hollywood Boulevardon. Bár a Hollywoodi Kereskedelmi Kamara 2013-ban egyhangúlag választotta ki Tupacot a csillagra, egy évtizedbe telt, mire ez megvalósult, pont a hiphop 50. születésnapjára.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés