Kövess minket

Hiphop

Tupac Shakurral közös „elveszett” fotót posztolt Tony Hawk

Megosztva

Tony Hawk egy eddig soha nem látott fotót osztott meg 2Pac-kal egy Instagram-posztban, hétfőn. Habár a fotó maga nem igazi, a rapper és a gördeszkás valóban összeállt anno egy közös képre, de sajnos a film megsérült, így aztán most a modern technikával próbálta rekreálni azt.

Mint Hawk a leírásban kifejtette:

Ez lenne az elveszett fotóm Tupac-kal. 1991-ben részt vettem az American Music Awards-on, mert a nővérem ott lépett fel Michael Boltonnal. A backstageben megláttam Tupacot egyedül állni, és felismertem őt a Digital Undergroundból (hallgassátok meg a „Same Song”-ot a kontextusért). Az első albuma még nem jelent meg, és úgy tűnt, senki más nem vette észre. Csináltam egy képet róla és [Riley anyukájáról] Cindyről, és azt hittem, hogy ő is csinált egy képet róla és rólam.

Ez az analóg fényképezőgépek korában történt, így az eredmények megbízhatatlanok voltak. Sajnos soha nem találtam meg a fényképet, miután a tekercset előhívták. De hála a modern technológiának és a maestro digitális művész Vemixnek , a kép materializálódott.”

A gördeszkás legenda később hozzátette, hogy valójában ’94-ben történhetett az egészt sztori, csak már rosszul emlékszik és azt is elmondta, hogy 2Pac volt a legkedvesebb arc az egész eseményen. Vemix amúgy rendszeresen készít „mi lett volna ha” kamuképeket sztárokról, 2Pac-ot például nem egyszer rakta közös képre Biggie-vel, Kurt Cobain-nel, és más sztárokkal.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés