Kövess minket

Hiphop

Tupacot Drake-re cserélte Justin Bieber a kedvenc rapperei listáján

Megosztva

Forrás: YouTube

Mikor 2015-ben egy francia TV showban Justin Biebernek szegezték a kérdést, hogy kik a személyes kedvencei a hiphop szcénából, a kanadai énekes Tupac Shakurral kezdte a felsorolást, majd a Bad Boy Records egyik korábbi oszlopos tagját, Ma$e-t említette, utána két másik NYC legendát, Nas-t és Biggie-t mondta, végül Eminemmel zárta a sort, akit saját bevallása szerint az első helyre rakna a képzeletbeli listán. A műsorvezető nagyon örült, hogy Justin kimondta Ma$e nevét is, amiből egy rögtönzött „Feel So Good” rappelés is kikerekedett.

[vembed youtube=”q-I5myf9a8U” ]Most, hat év elteltével ismét megkapta Justin a kérdést, hogy árulja el a top 5 kedvenc MC-jét, de mint hamar kiderült, a lista részben megváltozott. A kanadai zenész DJ Khaled The First One podcastjében árulta el a frissített kedvenceket, akiknek felsorolását ezúttal Lil Wayne-nel kezdte, akit The Notorious B.I.G, Eminem, Kanye West, és végül Drake zárt. Khaled az összes válaszra nagyban bólogatott, biztos elképzelte magában, ahogy ez az 5 előadó egy közös dalon szerepel, miközben ő néha beüvölti, hogy ANOTHER ONE és DÍÍÍDZSSÉ KÁÁÁLEEED. 

Justin ezúttal nem adott további kontextust a listájához, tehát nem tudtuk meg, hogy továbbra is Eminemet tartja-e a legjobbnak, vagy hogy 2Pac, Nas, és Ma$e miért csúsztak le a dobogóról, de annyit azért elárult, hogy Drizzy-ben azt imádja, hogy „folyamatosan előremozdítja a kultúrát„.

[vembed youtube=”guTHZIANUCw” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés