Kövess minket

Stílus

Tuti tippek szakítás utánra!

Azt gondolod, hogy szakítás után teljesen megengedett, hogy bekuckózz és egész nap fagyit egyél?

Megosztva

Igen, talán egy fél napig, amíg kisírod magadból az összes fájdalmat, de utána igenis fel kell állnod, és jobbá kell tenned a mindennapjaidat! Illetve azt se feledd el, hogy szingliként nem az a cél, hogy senkinek ne nézzen meg, hanem mindenkinek téged akarjon, melyet csak akkor tudsz elérni, ha pozitív a kisugárzásod!


Az első és legfontosabb szabály, hogy szakítás után ne hanyagold el magad. És igen, a kisírt szemeket is el lehet tüntetni: a kulcs a jégben és az uborka karikákban van, ahogy a női magazinok is írják, ez a tipp mindig beválik! Miután nagyjából eltüntetted a sírás nyomait, kapd el a sminkkészletet. A tökéletes hatás érdekében használj alapozót, pirosítót, a csábító tekintetért füstös szemeket és hosszú pillákat, de még mielőtt útnak indulnál, a vörös rúzsról se feledkezz meg!

Egyszóval: Ne a sírástól legyen karikás a szemed, hanem az éjszakázástól, és a hajnalig tartó flörttől! 😉

Most egy kis szórakozás is megengedett, ahhoz pedig nélkülözhetetlen kellék a feszes miniruha, a szoknya, a harisnya és persze a magas sarkú cipellő! És ki tudja, lehet, hogy az éjszakában még Mr. Big-gel is összefuthatsz majd! 

Fontos, hogy a nagy csábítások közepette szakíts időt a barátaidra, hiszen egy időben egy szakítás bőven elegendő. Szervezzetek közös programokat, menjetek túrázni, vagy csak üljetek ki a Szabadság-hídra egy dobozos sörrel! Sose felejtsd el, hogy a barátaid azok, akikre mindig számíthatsz!

A Tindert csak okosan használd – talán ez mind közül az a tanács, amit a legszerencsésebb megfogadni. Annak érdekében, hogy ne érjen meglepetés, a jelöltet mindig gondosan csekkold le, és ha nem érzed jól magad a randin, ne habozz őszinte lenni!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés