Kövess minket

Bulvár

Twitteren keres vesedonort a továbbra is dialízisre szoruló Scarface

Valószínűleg élete végiéig kezelésekre kellene járnia, ezért kéri a rajongók segítségét.

Megosztva

Forrás:

A mai napig veseproblémákkal küzd Scarface, miután még márciusban, a járvány első hullámának berobbanásakor koronavírusos lett. A veterán rappernél a betegség szövődményeként veseelégtelenség alakult ki, ami miatt heti négy alkalommal, három órán át tartó dialíziskezelésre szorul. Hiába azonban a kínkeserves procedúra, orvosai szerint így is kicsi az esély rá, hogy a jövőben teljesen felépülhet, ezért aztán tegnap meghökkentő, és egyben szívszorító lépésre szánta el magát a Geto Boys alapítótagja: Twitteren próbál megfelelő vesedonort találni magának.

A helyzet komolyságát mutatja, hogy még a vércsoportját (B+) is feltüntette az ominózus posztban, ezzel is szűkítve az esetleges jelentkezők körét.

[twitter]https://twitter.com/BrotherMob/status/1313933522890043395[/twitter]
A bejegyzésre rengetegen reagáltak; a legtöbben azonnali életmódváltást, szigorú diétát javasolnak, de voltak olyanok is, akik konkrétan felajánlották az egyik veséjüket. Hogy aztán mi valósul meg ezekből a felajánlásokból, az csak később derülhet ki, mi mindenesetre szurkolunk, hogy happy end legyen a történet vége.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.