Kövess minket

Bulvár

Tyga egy 29 millió forintot érő nyakláncot ajándékozott Avril Lavigne-nak

Megosztva

Ahogy azt mi is szépen végigkövettük, új, random crossoverként jellemezhető pár formálódott Hollywoodban. Egy vacsorával és egy vőlegénnyel való szakítással kezdődött, aztán jött a nyilvános csók és a felvállalás fázisa Párizsban: Tyga és Avril Lavigne pop punk/pop rock királyné összejöttek, vagy valami ilyesmi.

Ettől nem mindenki annyira boldog, mint a rapper és az énekesnő: Lavigne exének, Mod Sunnak, alias Derek Ryan Smith-nek a koncertjén nemrég már zengett a „B*** meg Tyga”, és biztosan várható még rajongói körökben felbuzdulás, Tyga viszont nyugodtan és bőkezűen ünnepli új barátnőjét.

A csodás frigynek friss jele az a nyaklánc, amit a közelmúltban vásárolt és gyártatott Avrilnak, íme:

Egy gyémánttal kirakott, kellően emós-pop punkos fux, aminek értéke circa 80 ezer dollár, avagy 29 millió forint. 50 karát, fehér és fekete gyémántok, és pink zafírok. Hát, így.

A darabot Eric Mavani ékszerész készítette, aki olyan neveknek gyártott már ékszereket, mint Kim Kardashian, Lil Baby, vagy Doja Cat. Mint a TMZ megtudta, a felkérés Tygától 3 héttel a Párizsi Divathét előtt érkezett, Mavaninak tehát gyorsan kellett dolgoznia, ki is posztolta, amint kész lett:

(Uproxx)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés