Kövess minket

Tech

Tyga letörölte az OnlyFans oldalát és bejelentette, hogy konkurens portált indít „myystar” néven

Megosztva

Tyga letörölte az OnlyFans oldalát, nem sokkal azután, hogy a portál bejelentette, októbertől kezdődően nem engedélyezik a keményebb szexuális jellegű tartalmakat. Tyga egyben bejelentette, konkurens oldalt indít, ahol engedélyezve lesz a 18 pluszos kontent.

Tyga tavaly ősszel regisztrált az OnlyFans-re, ahol más celebekkel ellentétben, igen erős szexuális jellegű tartalmakat is megosztott, aki tehát a rapper lomposára volt kíváncsi havi 20 dollárért (kb. 6 ezer forint) cserébe, annak nem kellett csalódnia.

Az októberi „pornótiltással” viszont a rapper inkább kihasználja a szexmunkások, pornósok kivonulását az OnlyFans-ről (decembertől minden 18+ tartalmat le kell törölniük a felhasználóknak), és a saját, „myystar” nevű, szintén előfizetéses rendszerre épülő portáljára akarja csalogatni őket. A „myystar” 10%-ot fog levonni a felhasználók előfizetői díjából, ami az OnlyFans által elkért összeg fele.

Tudom, hogy mennyi embernek az OnlyFans az egyetlen megélhetése, nekik akarok reményt adni” – mondta a rapper a Forbes-nak.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés