Kövess minket

Hiphop

Tyga szerint a hiphop örökre a toppon marad, mivel ők csinálják a „menő” zenét

A rapper magabiztos, hogy a hiphop népszerűsége nem fog visszaesni.

Megosztva

Forrás:

Tyga nemrég 30 éves lett, ennek apropóján pedig hosszabb interjút készített vele a Billboard. A comptoni MC, aki a hónap elején Legendary címmel jelentetett meg lemezt, mesélt többek között a kedvenc sztriptízbárjairól, a legkedvesebb kollabjairól, és arról, hogy milyen megütni a harmadik X-et. 

Tyga állítja, hogy még bőven van hova fejlődnie, és azzal, hogy harminc lett, megtanult türelmesebbnek lenni. Nem fél attól, hogy kiég, mivel mindig próbál az adott trendekhez igazodni, persze úgy, hogy közben nem adja fel a saját hangzását. „Minden az időzítésen múlik” – mondta. „Néha a trendek azt diktálják, hogy kicsit le kell lassítani, és dallamosabbnak kell lenni, vagy trópusibb hangzást felvenni. Szimplán navigálni kell magadat a változásokban. Most például a Latin és K-Pop zenék mennek, de a hip-hop mindig is a toppon marad, mivel annyira bele van égve a kultúrába – ettől lesz igazán menő a zene. Mi vagyunk a divatdiktátorok. Bármit is csinálunk, az emberek le akarják majd másolni” – elemezte Tyga a zenei világ jelenlegi állását, és abba kétségtelenül igaza van, hogy a hip-hop 1-2 éve a leghallgatottabb stílussá lépett elő, lekörözve a rockot, poppot, és az elektronikus zenét, de kérdés, hogy ez tényleg „örökre” ki is tart-e, ahogy ő gondolja.

A rapper felsorolta a kedvenc kollabjait is, abszolút kedvence a YG-val közös „Go Loko„, de a 2011-es Chris Brown közös, a „Deuces” is ott van nála a top 3-ban, majd a „Dip„-et említette, amit Nicki Minaj-zsal közösen hoztak tető alá. Végül itt egy kis tanács a nagy nőcsábásztól, hogy hol érdemes dobálni a dollárokat a táncosnőkre, állítása szerint Atlantában vannak a legparább sztriptízbárok, de állítólag Houston is megér egy misét.

A teljes interjút itt lehet elolvasni, itt pedig azt vettük végig, miként tért vissza nagy svunggal tavaly a rapper karrierje.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük